Onze diensten

Onze diensten bestaan uit het renoveren van trappen, het leggen van laminaat en PVC vloeren en verschillende klussen in en rondom uw huis. Ook verzorgen wij kantoorverhuizingen en alles wat hier bij komt kijken.

Lees meer over onze verschillende diensten

Traprenovaties

Uw trap op een professionele en voordelige wijze laten renoveren? Wij zorgen ervoor dat uw trap weer als nieuw uitziet. Voor alle traprenovaties van open en dichte trappen.

Laminaat leggen

Voor een nieuwe en duurzame vloer die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. U ontvangt op onze vloeren standaard een fabrieksgarantie die variëert van 15 tot 35 jaar.

Allround klusjes

Een lastige klus in of rondom het huis of hebt u zelf te weinig tijd om dit op te pakken? Wij nemen dit graag van u over. Vakkundig en tegen een scherpe prijs. Of het nu gaat om een kast monteren, het plaatsen van een tuinschutting of nieuwe dakkappel.

Kantoorverhuizingen

Gaat u binnenkort verhuizen? Voor bedrijven verzorgen wij een complete verhuizing. Van A tot Z. Wij zorgen ervoor dat al uw meubilair netjes en onbeschadigd op uw nieuwe locatie klaar staat en u hier zelf geen omkijken naar hebt.