Laminaatvloer leggen door D&N

Bij D&N streven we naar de hoogste kwaliteit vloeren die perfect aansluiten bij de behoefte van onze klanten. Met onze twee vaste vloerleveranciers, Saffier en Floer vloeren staan wij garant voor kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Benieuwd naar onze prijzen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wat kunt u verwachten van onze
laminaatvloeren?

Saffier
Met ruim 20 jaar ervaring maakt Saffier vloeren die volledig aansluiten bij de laatste woontrends en die worden geproduceerd volgens de laatste normen. Met de Saffier vloeren kiest u voor een bewezen kwaliteitsvloer tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Floer
Floer vloeren zijn een Nederlands product tegen een mooi Hollands prijsje. 100% duurzaam geproduceerd en van hoge kwaliteit. Onze Floer collectie bestaat uit unieke vloeren met uitzonderlijke karakteristieken. Levensecht laminaat, een warme eiken vloer of ijzersterk PVC.

10 tot 15 jaar fabrieksgarantie

Duurzaam tegen een scherpe prijs

Authentieke uitstraling

Zwevend of verlijmd gelegd

Meer informatie over onze laminaatvloeren

pvc vloer

Onze PVC vloeren beschikken over een luxe micro groef. Hierdoor worden de verschillende planken in de vloer benadrukt en krijgt uw vloer net dat extra beetje uitstraling.

Voordat wij uw PVC vloer leggen, zorgen we dat de ondervloer volledig ge√ęgaliseerd wordt. Zo geniet u ook op de lange termijn optimaal van een vakkundig gelegde vloer.

Onze vloeren werken nauwelijks en worden zowel verlijmd als zwevend gelegd. Hierbij hebt u ook de keuze uit een trendy visgraatvloer.

Onze vloeren voldoen aan hoge kwaliteitseisen en beschikken over een krasvaste toplaag die garant staat voor een lange levensduur. U ontvangt op onze vloeren daarom een fabrieksgarantie die varieert van 10 tot 15 jaar.

Meer weten over onze Saffier en Floer vloeren? Wij helpen u graag verder.

Onze laminaatprojecten

Laminaat leggen - voorLaminaat leggen - na
laminaat vloer leggen D&Nlaminaat vloer leggen D&N
laminaat woonkamerlaminaat woonkamer
pvc vloerpvc vloer
laminaat keuken woonkamerlaminaat keuken woonkamer
laminaat ganglaminaat gang
laminaat renovatie voorlaminaat renovatie na
verhuizen dozenlaminaatvloer kamer